Vi har otte fabrikker i hele Skandinavien.

Peterson Packaging AS

Sarpsborg

Vores fabrik i Sarpsborg blev grundlagt allerede i 1914 af familien Iversen og blev senere opkøbt af  M. Peterson & Søn AS i 1961. I Sarpsborg produceres der i dag bølgepapemballage, og det er også her, Peterson Packagings hovedkontor ligger.
I Sarpsborg har vi en årlig produktionskapacitet tæt på 95 mio. m².

Display

Vores displayvirksomhed har udviklet sig via bølgepapfabrikken i Sarpsborg og etablerede sig som en selvstændig produktionsenhed i 1980. I dag er man markedsledende i Skandinavien på displays i bølgepap.
Vores Displayvirksomhed er beliggende på Kampenes nær Sarpsborg.

PackTech

Divisionen for tekniske pakkeløsninger startede i 1984, hovedvægten lå på rejse- og wraparound maskiner. Senere blev afdelingen udvidet, til i dag også at levere transportbånd og andre tekniske helhedsløsninger til pakkelinien.
Siden starten har PackTech leveret 600 pakkemaskiner alene i Norge.

Ranheim

På Ranheim fabriken fokuserer vi på produktion af papir og massivpap. Fabrikken blev indlemmet i Petersongruppen i 1983, idet massivpap sås som en naturlig del af vores forretning. Papirfabrikken blev etableret allerede i 1884. Ranheimfabrikken, der ligger nær Trondheim, har to papirfabrikker, 110 medarbejdere og producerer årligt tæt på 110.000 ton papir.

Sykkylven

Fabrikken i Sykkylven blev etableret i 1961 og har siden slutningen af 1980’erne været en del af Peterson Koncernen. Fabriken er en konverteringsfabrik og er specialister på store emballager primært til møbelindustrien. Vi fokuserer på kompetencer, der giver kunderne den bedste totalløsning med lave logistikomkostninger på deres special emballage.

Peterson Packaging AB

Norrköping

Fabrikken i Norrköping er perfekt placeret. Her findes alle former for transportvirksomheder og flere af byens største arbejdsgivere er virksomme inden for papir- og emballageindustrien. Personalet er kernen i virksomheden. Spidskompetancen og vores lange erfaring er vores vigtigste konkurrenceparametre. Norrköpingsfabrikken kan producere op til 90 mio. m² årligt.


Bäckefors

Bäckefors Fabrikken er placeret i et traditionsrigt industriområde, der har haft industriel virksomhed siden 1700-tallet. Det er derfor naturligt, at vi medarbejdere føler stolthed, kærlighed og passion for vores arbejdsplads, noget, som vi håber, viser sig i vores produkter og kunderelationer. Bäckefors har en årlig produktionskapacitet på ca. 62 mio. m².

Peterson Packaging A/S

Randers

Vores danske søsterselskab Peterson Packaging A/S købte vi af Smurfit Kappa Group i 2006. Vi er en engareret og pålidelig partner i udvikling af emballager. Vores fabrik i Randers har kunder i hele Danmark og arbejder tæt med de øvrige enheder i koncernen. Fabrikken i Randers har efter flere vigtige investeringer en årlig produktionskapacitet på ca. 102 mio. m².