Vores medarbejdere er vores største aktiv

Job hos os

Som en ledende emballagevirksomhed sætter vi stor pris på vores medarbejdere. Ved at skabe udfordringer og langsigtede karrieremuligheder på alle niveauer i organisationen, har vi som mål at tiltrække os de bedste kollegaer.
Det bedste udgangspunkt for dette er vore værdier:

Engagement, Ansvar, Innovativ, Kvalitet og Fleksibilitet.

Vi er klar over, at kun som ord siger de ikke meget, men lad os placere dem i din rolle hos Peterson Packaging.

Dit personlige engagement gør, at du gerne tager udfordringer og alle diskussioner, du anser for nødvendige, for at kunden kan nå nye højder i sin virksomhed.

Ansvar er en forudsætning for et vellykket samarbejde mellem kolleger og en hjørnestenen i gode kunderelationer. Du holder, hvad du lover - altid.

Ambitionen om altid at levere unikke og innovative løsninger gør, at du konstant anvender din kreativitet. Hos os er innovation at tænke grænseløst for at finde nye løsninger.

Du tænker kvalitet, kvalitet, kvalitet. Ved altid at prioritere kvalitetssikring i alle led i produktionsprocessen, giver du kunden et resultat, der overrasker.

Vores medarbejdere er afgørende for virksomhedens succes og vores absolut bedste aktiv. En succesfuld virksomhed skal derfor være opmærksom og konstant på udkig efter løsninger, der gør, at vores medarbejdere leverer et godt stykke arbejde.