World Star til Peterson Packaging

Emballageløsningen ”Ekornes H-clips System” er blevet tildelt den prestigefyldte pris WorldStar 2014

På et møde den 7. november bestemte juryen i World Packaging Organisation, at Peterson Packaging A/S’ s indsendte bidrag, der også blev tildelt Scanstar prisen tidligere på efteråret, skulle tildeles WorldStar prisen, som et af de i alt 249 indsendte bidrag fra 35 forskellige lande.

”Ekornes H-clips System” er et nyt låsesystem til bølgepapemballager. Emballagen får en lås i plast, der fungerer som et bærehåndtag, og som desuden erstatter andre lukkemetoder som hæftning, tapening og limning. Dette indebærer en stærkt reduceret risiko for skade på produktet i forbindelse med udpakning.

Løsningen er udviklet i et samarbejde mellem Peterson Packaging AS, J.E. Ekornes AS samt en ekstern leverandør af låsen. Plastlåsen er i øvrigt patenteret af Ekornes.

Hvad er Word Star?

Siden 1970 har the World Packaging Organisation givet priser til mange nye emballager fra hele verden. The World Star konkurrencen er en af de vigtigste begivenheder i World Packaging Organisation (WPO) og er den fornemste internationale pris i emballage.